Astăzi, pizza este preparată într-o diversitate de feluri, în funcție de specificul zonelor, dar și de creativitate. Ceea ce diferențiază preparatele de pizza sunt modalitățile de coacere.
Exista locuri unde pizza este pregatită în cuptoare electrice sau pe gaz, însă varianta tradițională cea mai apreciată și cea mai bună este pizza coaptă în cuptorul de lemne – așa zisa pizza pe vatră. 
Folosirea cuptoarelor pe lemne a rămas o opțiune pentru majoritatea pizzeriilor românești. Aceasta a fost și opțiunea noastră.

Așteptarea a luat sfârșit la Ricci Delivery.

Coacem pizza pe lemn și oferim clienților noștri un preparat gustos, crocant, acompaniat de ingrediente de cea mai bună calitate. Așezată direct pe vatră lângă focul care o rumenește în doar cateva minute, se transformă în cea mai ușoară cale spre fericire: o pizza delicioasă și apetisantă.

Garantăm gustul de odinioară…

Diferența de gust dintre o pizza pe vatră și una la cuptor electric sau pe gaz, o face focul lemnelor care îi oferă gustul de odinioară, simplu dar plin de savoare și care amintește multora dintre noi de preparatele atât de gustoase ale bunicii.
 
V-am făcut poftă de o pizza coaptă pe cuptor de lemne?

Te invităm să încerci una din sortimentele de pizza Ricci Delivery. Respectăm tradița și folosim cele mai calitative ingrediente.